Over mij

Hoi, ik ben Ine

Praktijk voor schoolpsychologie

Over mij

Ik ben Ine Cordfunke (1963), orthopedagoog, schoolpsycholoog en gz-psycholoog. Ik heb ruim 35 jaar ervaring binnen het onderwijs en de zorg. In mijn werk spelen kinderen en jongeren, hun ouders, leerkrachten en scholen in hun geheel altijd een grote rol.  

Kinder- en jeugdpsycholoog

Ik ben gespecialiseerd in diagnostiek en behandeling van kinderen en jeugdigen. Ik heb ervaring opgedaan bij verschillende scholen en vanuit mijn eigen praktijk. Ik ben geregistreerd bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) en ben erkend supervisor voor orthopedagogen en psychologen.

Ik ben moeder en oma en woon in Bergen NH. De praktijkruimte is aan huis. Wanneer het uitkomt betrek ik in overleg de natuur, onze honden en creativiteit graag bij de behandeling.

Caya Onderwijsadvisering

‘Waar onderwijs en zorg samenkomen’

Caya Onderwijsadvisering is er voor alle kinderen in de schoolgaande leeftijd waar vragen zijn over de ontwikkeling op school. Van de basisschoolleerling die niet altijd met plezier naar school gaat, die de lesstof erg moeilijk vindt of juist te makkelijk, de tiener die op school snel afgeleid is tot aan de adolescent die weinig zelfvertrouwen heeft.

Visie

In de zomer van 2006 ben gestart met Caya Onderwijsadvisering, nadat ik daarvoor bij diverse middelbare scholen heb gewerkt in Noord- en Zuid-Holland. Ik heb binnen het onderwijs als docent en schoolleider gewerkt, maar ook als orthopedagoog en schoolpsycholoog. Naast de individuele ondersteuning die ik aan jongeren en hun ouders heb gegeven, heb ik op diverse scholen een onderwijs- zorgstructuur opgezet. Met mijn kennis, ervaring wil ik effectieve hulp bieden als schoolpsycholoog. Deze hulp begint door met een open en nieuwsgierige houding te luisteren. Mijn visie is dat elk kind het gevoel mag hebben er bij te horen en welkom te zijn zoals hij/zij is. De wens van een kind of de jongere staat bij mij altijd centraal.

Missie

Ik vind het een voorrecht om samen met kinderen en jongeren (en hun ouders) uit te zoeken hoe het komt je niet uit jezelf kunt halen wat in je zit. Hierbij vind ik het belangrijk om laagdrempelig en toegankelijk te zijn. Het opstellen van behandeldoelen doen we dan ook samen en we kijken ook samen we hoe deze kunnen behalen. Een open samenwerking met alle betrokkenen staat hierbij voorop.

Werkwijze

Deskundigheid, openheid, humor en oplossingsgerichtheid kenmerken mijn werkwijze. Hierbij staat samenwerken in een veilige en vertrouwde sfeer centraal. Ik bied uitsluitend maatwerk en ik kan, zo nodig, collega’s uit mijn netwerk inschakelen.

“De kracht van verandering en verbetering ligt in jezelf, maar heeft soms begeleiding nodig.”

Caya Onderwijsadvisering

Ine Cordfunke
Orthopedagoog/
gz-psycholoog, schoolpsycholoog
Tel: +31 (0) 6 47 100 188
Mail: icordfunke@caya-advies.nl

Stuur een bericht

14 + 7 =