Caya Onderwijsadvisering

Tarieven

Praktijk voor schoolpsychologie

Advies is Maatwerk

‘Ondersteuningsbehoefte in kaart te brengen’

Diagnostisch onderzoek is maatwerk en de bestede tijd is dan ook erg afhankelijk van de onderzoeks- en hulpvraag. Na het intakegesprek wordt altijd een indicatie van de kosten gemaakt en daarbij wordt altijd een maximum aangegeven, zodat je niet voor verassingen komt te staan.

Ik heb er voor gekozen om af te zien van contracten met de gemeente. De kosten van mijn diensten worden daarom in rekening gebracht bij de ouders of de school zelf. Onderzoek naar leerproblemen wordt zelden door de gemeente of zorgverzekering vergoed. Soms wordt een gedeelte van het onderzoek door de school van het kind betaald, een enkele keer door de zorgverzekering. Je kunt dit zelf navragen.

Tarieven

Onderstaande tarieven worden gehanteerd:

  • Het intake gesprek is kosteloos.
  • Intelligentieonderzoek/capaciteitenonderzoek* (inclusief verslag en eindgesprek) bedraagt € 595,-
  • Intelligentieonderzoek in combinatie met aanvullend onderzoek* (inclusief verslag en eindgesprek) bedraagt € 895,-
  • Voor specifieke onderzoeken en/of behandeling/begeleiding* wordt, nadat de hulpvraag in kaart is gebracht en een voorstel voor een behandeltraject is besproken, een offerte gemaakt. De tijdsduur en de kosten van het onderzoek en behandeling/begeleiding hangen af van de vraagstelling en het verloop van het onderzoek. Na het intakegesprek kan daar een preciezere opgave van worden gedaan.
  • Voor begeleiding* of behandeling* reken ik € 55,- per half uur.
  • Voor scholen wordt, na een eerste inventariserend gesprek, een offerte gemaakt. Deze zal gebaseerd zijn op de duur van de opdracht.

*Vrijgesteld van BTW

Afzeggen van een afspraak

Indien je de afspraak 24 uur van te voren afzegt worden geen kosten in rekening gebracht. Indien je de afspraak niet 24 uur van te voren afbelt of in het geval dat je niet komt op de afspraak, dan wordt de helft van het consult in rekening gebracht.

“Ieder kind is uniek met zijn of haar talenten, karakter en mogelijkheden.”

Caya Onderwijsadvisering

Ine Cordfunke
Orthopedagoog/
gz-psycholoog, schoolpsycholoog
Tel: +31 (0) 6 47 100 188
Mail: icordfunke@caya-advies.nl

Stuur een bericht

12 + 3 =